LOGO 2

ODRŽAVANJE PLOVILA

ZAŠTITITE VAŠE PLOVILO OD HABANJA, SLANE I SLATKE VODE.

Zaštitite donje delova plovila na habanje, slanu i slatku vodu sa antialginom. Antialgin je anti vegetativni premaz za koji se hvataju alge ali u toku vožnje otpadaju jer se ispira. Antialgin je potrebno mazati godišnje tačnije sezonski. Ako ste primetili da vaše plovilo ide znatno sporije, onda je moguće da vam se na dno čamca nalepile alge što znači da sporije klizi po vodi (Slika br.1, Slika br.2).

Pre mazanja antialgina se maže podloga (prajmer), bez podloge bi antialgin otpao sa površine plovila. Antialgin se može mazati na plovila od čelika poliestera i aluminijuma. Može se mazati u više boja kao što su crni, beli, plavi, crveni... (Slika br.3, Slika br.4) 

Cena varira od veličine i površine plovila. Ako želite da zaštitite vaše plovilo kontaktirajte nas!

KONTAKTIRAJTE NAS

ODRŽAVANJE PLOVILA

DETALJNO PRANJE I POLIRANJE PLOVILA

Poliranjem vašeg plovila vraćate visoki sjaj i zaštitu od matiranja. (Slika br.1 pre i posle)​

Pre poliranja se vrše pripreme, uklanjanje ogrebotina (Šmirglanje), nečistoća (Pranje) i tek onda poliranje. Poliraju se svi delovi gde se nalazi poliester i inox (Hvatači , ogradice...). Zatim sledi voskiranje što daje dodatni sjaj i zaštitu od ponovnog matiranja.  (Slika br.2)

Pranje se vrši sa visokim pritiskom vode i pene. Prvo se skidaju alge i tvrdokorne nečistoće na čamcu, zatim se koriste specijalna sredstva za skidanje masnoće i algi koje neoštećuju površinu plovila. Unutrašnjost čamca gde su grube podloge na kojima se stoji ili sedi se dodatno čiste sa četkom ako je to neophodno. Kada je plovilo u potpunosti oprano onda se prska sredstvom koji povećava sjaj i briše sa mikrofiber krpom na suvo (Slika br.3). Takodje se peru i boksevi u kojem se nalaze dodatne opreme ili rezervoar za gorivo.

Cena varira od veličine i površine plovila. Ako želite da detaljno operete vaše plovilo kontaktirajte nas!

KONTAKTIRAJTE NAS